YUNUS EMRE ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ II. KADEME
Demircili Mah. Karagözoğlu Sok. No16 Kumru/ORDU

Ordu’nun üreten –en yenilikçi- özel eğitim okulu olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizin eğitsel, sosyal ve kültürel yönden gelişmesini sağlamak ve üretim hayatına katılımları için istihdam araştırmaları yapmak ve projeler hazırlamak; engelliliğe yol açan nedenleri ve sonuçlarını ortadan kaldırarak, kendi adına karar veren bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Masa Tenisi İl Birinciliği Turnuvası 1. Ramazan ELLİCİ 2. Şahin Sakıp ÖZLEME 3. Sinan ÖZER Özel Sporcular Genç Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği 1. Sevdanur DURMA Özel Sporcular Genç Erkekler 100 Metre Koşu 2. Ramazan ELLİCİ 3.Sinan ÖZER Özel Sporcular Genç Erkekler 400 Metre Koşu 3. Sinan ÖZER Gülle Atma 3. Yakup Yunus KAİM Özel Sporcular Genç Kızlar 100 Metre 3. Sevdanur DURMA Özel Sporcular Genç Kızlar 400 Metre 2. Sevdanur DURMA 3. Meliha ÇATIK

Tam Gün

Kaloriferli

Demircili Mah. Karagözoğlu Sok. No: 16 KUMRU/ORDU

Beni Buldular Parmak İzimden Projesi Berber Projesi

Özel Eğitim Öğrencilerinin İstihdamına yönelik alan araştırması (Portekiz)

Diğer Hususlar

Okulumuz 1,2 ve 3. kademeden oluşmakta olup aynı zamanda bünyesinde anasınıfı da bulundurmaktadır. Mevcut öğrenci sayımız 36 olup 23 öğretmen ile 2023/2024 eğitim-öğretim yılına devam etmektedir.